Κυριακή 23 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι Βοσδογάνηδες...

Ο εντεταλμένος να ασχολείται και να γράφει προβοκατόρικα άρθρα και ρεπορτάζ κατά του ΚΚΕ, ο Ν. Βοσδογάνης (της "Αυριανής" πριν, και της "Εξουσίας" σήμερα), επανήλθε, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ετσι, χτες, με ένα δημοσίευμα στην ΕΞΟΥΣΙΑ, που θα το ζήλευαν ακόμη και οι ασφαλίτες της δεκαετίας του 1950, αναλαβαίνει να... διαφωτίσει τους αναγνώστες της εφημερίδας του για την κατάσταση - όπως γράφει - που επικρατεί στο ΚΚΕ! Οπου ο Ν. Βοσδογάνης ανακαλύπτει να υπάρχουν και να αντιπαλεύουν μεταξύ τους τέσσερις (!) φράξιες για τη γραμμή του ΚΚΕ!!

Δεν είναι, ασφαλώς, τυχαία η χρονική στιγμή που δημοσιεύεται το σχετικό προβοκατόρικο κείμενο. Βαδίζουμε προς τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και είναι επόμενο τέτοια δημοσιεύματα να πυκνώνουν. Εξάλλου - πολύ έμμεσα - ομολογεί και ο ίδιος ο Βοσδογάνης, τους πραγματικούς στόχους: "Παρά το γεγονός ότι το ΚΚΕ εμφανίζεται ως κόμμα με τη μεγαλύτερη συσπείρωση των οπαδών και των στελεχών του... " γράφει.

Αυτό, λοιπόν, ανησυχεί τους Βοσδογάνηδες και, κυρίως, εκείνους που τους καθοδηγούν. Οπως, επίσης, το γεγονός ότι είναι σημαντική η εμβέλεια της απήχησης της πολιτικής του ΚΚΕ και η πλατιά αποδοχή στον λαό των συνδυασμών που το Κόμμα μας στηρίζει.

Μάταιος ο κόπος τους. Θα ανταμειφθούν όπως τους αξίζει, και στις ερχόμενες εκλογές και γενικότερα, από την ανάπτυξη της ταξικής πάλης. Θα εισπράξουν το "φτύσιμο" που τους χρειάζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ