Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αντικομμουνισμός με χαλκευμένες συκοφαντίες

Οσο πλησιάζουν οι εκλογές και η διαφαινόμενη ήττα των βαστάζων της κυβερνητικής πολιτικής γίνεται πιο ορατή σε συνδυασμό με την ευρύτερη απήχηση των αγωνιστικών συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ, οι αντικομμουνιστικοί μηχανισμοί δραστηριοποιούνται στην κατεύθυνση της συκοφάντησης του ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν σύγχυση και αναχώματα στους οπαδούς τους που τους γυρίζουν την πλάτη. Στα πλαίσια αυτά, όπως καταγγέλλει η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, ο εκδότης του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, γνωστός για τις επιδόσεις του στην αντικομμουνιστική αρθρογραφία (αρκεί να θυμηθούμε πώς αντιμετώπισε τους αγώνες των ναυτεργατών με το ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ και το μπλόκο των αγροτών στη σήραγγα Αρτεμισίου), "ξαναχτύπησε". Με πρωτοσέλιδο άρθρο που δημοσίευσε στο φύλλο της προηγούμενης Παρασκευής 21.8.98 "ανακάλυψε": "κίνδυνο διάσπασης στο ΚΚΕ στην Αργολίδα", "στρατόπεδο Σταλινικών" και άλλα τέτοια ευφάνταστα. Σχετικά η ανακοίνωση της ΝΕ Αργολίδας σχολιάζει:

"Προσπαθεί να... ενημερώσει τους αναγνώστες του για το τι γίνεται στην Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στην Αργολίδα με τρόπο αντάξιο των ανάλογων ασφαλίτικων δημοσιευμάτων της εποχής του '50. Δε μας προξενεί καμιά εντύπωση. Αυτός είναι ο εκσυγχρονιστικός τρόπος με τον οποίο το κυβερνητικό επιτελείο (διάβαζε Τσουκάτος και Σία) και οι ΣΥΝασπισμένοι "οραματιστές" της κεντροαριστεράς προσπαθούν να στήσουν αναχώματα στην ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος, να ανακόψουν την προσέγγιση με το ΚΚΕ λαϊκών αγωνιστών, απλών ανθρώπων του μόχθου που καταδικάζουν την κυβερνητική πολιτική. Παρά τις προσπάθειές τους και τα χαλκευμένα ψεύδη τους δε θα καταφέρουν, όμως, να μικρύνουν την ήττα τους. Η καλύτερη απάντηση είναι η ενίσχυση των συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ στις εκλογές του Οκτώβρη, την οποία δεν μπορούν ν' αποτρέψουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους και τη νεολαία να υπερψηφίσουν την Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση "Αργολίδα" για τη νομαρχία, με επικεφαλής το Θοδωρή Γκόνη,τη Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Ναυπλίου με επικεφαλής τον Ανδρέα Βασιλείου και τη Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Μιδέας με επικεφαλής τον Δημήτρη Χατζόπουλο.Καλούμε τα μέλη, τους οπαδούς και φίλους του Κόμματος να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους μέχρι τις εκλογές για την επιτυχία των κινήσεων", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ