Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια άμεση, ουσιαστική ενημέρωση για τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι αγρότες και οι υπάλληλοι στο Νομό Μεσσηνίας, είχε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,στη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε στο νομό, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν και οι: Μήτσος Αρβανιτάκης,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Μάκης Μαϊλης,μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και του Γραφείου Τύπου, Λουίζα Ράζου,γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Αν. Πελοποννήσου, και Δημήτρης Τζαβάρας,γραμματέας της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Η Αλ. Παπαρήγα επισκέφτηκε το πρωί το Μηχανοστάσιο του ΟΣΕ, όπου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματα του Οργανισμού και τους ενημέρωσε για τις θέσεις του Κόμματος.

Το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε για τα τοπικά ΜΜΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρθηκε στα γενικότερα ζητήματα, σχετικά με την κρίση που έχει ξεσπάσει και, μάλιστα, προειδοποίησε πως όχι μόνο θα πληρώσει ακριβά η Ελλάδα την κρίση, αλλά και ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλει ακόμα πιο σκληρά μέτρα, στο όνομα της αντιμετώπισης της κρίσης.

Αναφερόμενη ειδικότερα στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, η Αλ. Παπαρήγα υπογράμμισε ότι, στις σημερινές συνθήκες, προσλαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ενώ κατήγγειλε επιχείρηση ρουσφετολογίας και τρομοκράτησης, που επιχειρεί η κυβέρνηση για να εμποδίσει το λαό να εκφράσει την καταδίκη του στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Το απόγευμα η Αλ. Παπαρήγα περιόδευσε στα Φιλιατρά, στην Αρσινόη και το Μαυρομάτι Ιθώμης, όπου έγινε σύσκεψη με τους κοινοτάρχες της περιοχής σχετικά με τις καταστροφές από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Αργά το βράδυ μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία των Γαργαλιάνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ