Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καταγγέλλουν τη δίωξη κατά της Β. Νικολα'ϊδου

Την πολιτική δίωξης κατά της Βέρας Νικολαϊδου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ (ΠΕΑΦΕ). Αναφέρει συγκεκριμένα: "Ο λαός της Κοκκινιάς θα δώσει την απάντησή του στη μεθοδευμένη αντιδημοκρατική απόφαση περιορισμού της δραστηριότητας της καταξιωμένης αγωνίστριας. Τέτοιες αποφάσεις μπροστά σε προεκλογική περίοδο δείχνουν εμπάθεια, κακότητα και πανικό. Οι παλιοί αγωνιστές και φίλοι της ΕΠΟΝ απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης αυτής".

  • Το Παράρτημα Κηφισιάς της ΠΕΑΕΑ υπογραμμίζει: "Ολα αυτά γίνονται, με σκοπό να τρομοκρατήσουν το λαό της Νίκαιας. Η Βέρα Νικολαϊδου είναι μια αγωνίστρια ανυποχώρητη στις διεκδικήσεις της και στους αγώνες της γι' αυτό και ο λαός τής συμπαραστέκεται ολόψυχα και πεισματικά. Με τη συκοφαντία και τις αναλήθειες θέλουν να τη βγάλουν από τη μέση".
  • Το Παράρτημα Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου της ΠΕΑΕΑ εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Β. Νικολαϊδου. "Οι αντιστασιακοί, μαζί με το λαό της Νίκαιας θα ανατρέψουν την κατάπτυστη σκευωρία" και "θα αναδείξουν και πάλι την άξια λαϊκή αγωνίστρια, Βέρα Νικολαϊδου, στο δημαρχιακό αξίωμα", τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ