Κυριακή 13 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες της ΝΑΣ

Αθήνα: Αύριο, στις 10 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής θα επισκεφτεί το ΚΑΤ, ενώ την ίδια ώρα ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης,υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ, θα ξεκινήσει περιοδείες σε δύο υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας (Σύνταγμα και Μητροπόλεως) και στην Εθνική Ασφαλιστική (Υπατείας - Σύνταγμα).

Δυτική Αττική: Αύριο, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Μέγαρο Ελευσίνας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΝΑΣ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος και του ψηφοδελτίου.

Πειραιάς: Περιοδείες σε περιοχές του Πειραιά ξεκινά η υποψήφια νομάρχης Πειραιά, Ελπίδα Παντελάκη.Το πρόγραμμα των περιοδειών ξεκινά αύριο από το Κερατσίνι. Την Τρίτη θα επισκεφτεί τα Κιλικιανά της Κοκκινιάς και την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα περιοδεύσει στην Α Πειραιά.

- Ο νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά Γιώργος Λαγονίκας θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα, στον Κορυδαλλό και την Τρίτη στο Κερατσίνι.

Ιωάννινα: Ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Ιωαννίνων, Βασίλης Σιούτης,αύριο στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των ετεροδημοτών Αττικής στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα.

Λάρισα: Σήμερα, ο Γ. Παττάκης, στις 10.30 το πρωί, θα επισκεφθεί τη Μεσορράχη, στις 11 π.μ. θα μιλήσει στους Αγίους Αναργύρους, στις 12 το μεσημέρι στο Δοξαρά και στη 1 το μεσημέρι στον Κρανώνα.

Αχαϊα: Ο υποψήφιος νομάρχης Αχαϊας, Ανδρέας Αθανασόπουλος,και ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Παναγιώτης Κοσιώνης,θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν σε εκδήλωση, που διοργανώνει η "Δημοκρατική Κίνηση Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων",αύριο στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου (πλατεία Γεωργίου 27). Το Θέμα της εκδήλωσης είναι: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΕΒΕ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ