- Με τη διαπίστωση πάμε πολύ καλά, το μαρτυρούν τα μηνύματα αποφασιστικότητας και νίκης, που φτάνουν από τη μια ως την άλλη άκρη του νομού,άρχισε την ομιλία του, σε μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ, που... - 1998-10-01 00:00:00.0"/> - Με τη διαπίστωση πάμε πολύ καλά, το μαρτυρούν τα μηνύματα αποφασιστικότητας και νίκης, που φτάνουν από τη μια ως την άλλη άκρη του νομού,άρχισε την ομιλία του, σε μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ, που... - 1998-10-01 00:00:00.0" /> Μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ Τρικάλων | ΡΕΠΟΡΤΑΖ | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ Τρικάλων
  • Μηνύματα αποφασιστικότητας και νίκης από τη μια έως την άλλη άκρη του νομού
  • "Ψήφος την Κυριακή στη ΝΑΣ, για να μην είναι η Δευτέρα των κοψοχέρηδων", σημείωσε ο υποψήφιος νομάρχης Θεοδόσης Τσέργας

Με τη διαπίστωση "πάμε πολύ καλά, το μαρτυρούν τα μηνύματα αποφασιστικότητας και νίκης, που φτάνουν από τη μια ως την άλλη άκρη του νομού",άρχισε την ομιλία του, σε μεγάλη συγκέντρωση της ΝΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, ο υποψήφιος νομάρχης Τρικάλων της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", Θεοδόσης Τσέργας.

"Στις εκλογές - υπογράμμισε - πρέπει να καταδικαστούν όχι μόνο τα πρόσωπα που εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και η πολιτική της ΕΕ, της πορείας προς την ΟΝΕ, του ατέλειωτου Γολγοθά για τον λαό μας". Επισημαίνοντας ότι η λαϊκή αγανάκτηση γι' αυτή την πολιτική είναι διάχυτη παντού, ο Θ. Τσέργας υπογράμμισε την ανάγκη "αυτή η αγανάκτηση να μετατραπεί σε οργή, σε ενωτικό διεκδικητικό αγώνα".

Αναφερόμενος ειδικά στην ενεργοποίηση κάποιων μπίζνεσμαν με δολάρια που θέλουν να "βάλουν στο χέρι" και τον δασικό πλούτο της περιοχής,ο Θ. Τσέργας κάλεσε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Περτουλίου - το πασίγνωστο πανελληνίως και πανέμορφο δάσος του οποίου ορέγονται κάποιοι - να επαγρυπνούν. "Οι καιροί - είπε - είναι πονηροί. Ολοι οι φορείς πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να μην επιτρέψουν το ξεπούλημα".

Αντιπαραβάλλοντας την αντίληψη και πρακτική της ΝΑΣ σ' εκείνη των άλλων υποψηφίων, τόνισε ότι "μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν για τη λύση των προβλημάτων, γι' αυτό εμείς πιστεύουμε κι αγωνιζόμαστε για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αγωνιστική, διεκδικητική, με το λαό για το λαό". Κατήγγειλε ότι οι άλλοι υποψήφιοι "επιχειρούν να βολέψουν τους πάντες, τάζουν μια θέση εργασίας σε 100 και πλέον άτομα" και προειδοποίησε πως "εκτός της Κυριακής των εκλογών υπάρχει και η Δευτέρα των λαϊκών προβλημάτων που παραμένουν και θα οξύνονται. Ας μην είναι αυτή η Δευτέρα των κοψοχέρηδων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ