Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μοναδική εγγύηση η ΔΑΣ

Συγκέντρωση της Κίνησης στην Αμφιάλη, όπου μίλησε η υποψήφια Δήμαρχος Ελένη Παπαδοπούλου

Μοναδική εγγύηση για τους Κερατσινιώτες είναι το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης",τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφια δήμαρχος Ελένη Παπαδοπούλου,μιλώντας σε συγκέντρωση στην Αμφιάλη.

"Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητά του. Ολοι όσοι συμμετέχουν σ' αυτό, από τη νοικοκυρά μέχρι τον συνταξιούχο, από το νεολαίο μέχρι τον επιστήμονα και τον εργάτη μέχρι τον συνδικαλιστή είναι άνθρωποι, που συμμετέχουν ενεργά σε συλλόγους, σωματεία και παίρνουν μέρος στους αγώνες", σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος και πρόσθεσε: "Είναι το μόνο ψηφοδέλτιο, που θα αγωνιστεί μαζί με το λαό και το μαζικό κίνημα για τη λύση των προβλημάτων. Είναι το μόνο ψηφοδέλτιο που θ' αντιπαλέψει την αντιλαϊκή και αντιανθρώπινη πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης". Ακολούθως, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 11 Οκτώβρη θα δοθεί μια και μοναδική απάντηση: Καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής με την υπερψήφιση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ΔΑΣ.

"Το Κερατσίνι των μακρόχρονων αγώνων, το Κερατσίνι των κατακτήσεων δίνει τώρα την τελική του μάχη, για να μην υπάρξει άλλη μια χαμένη τετραετία. Για να κατακτήσουμε και πάλι μαζί όσα μας ανήκουν. Για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης. Για να γίνουν και πάλι τα όνειρά μας πράξη. Για να δώσουμε την ελπίδα και το όραμα στη νεολαία μας ψηφίζουμε εμπειρία και γνώση, συνέπεια, ήθος και ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και διεκδίκηση, ικανότητα. Ψηφίζουμε τον πρώτο συνδυασμό. Ψηφίζουμε "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση"",κατέληξε η Ελένη Παπαδοπούλου.

Προηγουμένως, είχε υπογραμμίσει ότι στις 11 Οκτώβρη ο λαός πρέπει να πει το μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική της ανεργίας και της λιτότητας, των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος των πάντων, του αυταρχισμού και των ΜΑΤ, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της φορολόγησης των μη εχόντων, του ρουσφετιού, της μίζας και της αδιαφάνειας, της συρρίκνωσης και της εξαφάνισης των παραγωγικών μονάδων της χώρας. Να πει το μεγάλο ΟΧΙ στους καταπατητές των ονείρων και των ιδανικών μας, τους καταστροφείς των αγώνων του λαού και της νεολαίας. ΟΧΙ στους δημάρχους - υποτελείς και εκτελεστές αυτής της πολιτικής, στους υποψήφιους - αποδέκτες αυτής της πολιτικής, των υποσχέσεων και των ανέξοδων "θα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ