Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η ψηφοθηρία της... απελπισίας

Δεν πάνε καλά οι κυβερνητικοί υποψήφιοι στο λεκανοπέδιο Αττικής. Κι αυτό δεν το δείχνουν κάποια γκάλοπ. Το ομολογούν οι ίδιοι οι κυβερνώντες, που τις τελευταίες μέρες έχουν βαλθεί με περιοδείες και ακατάσχετες εξαγγελίες προεκλογικού χαρακτήρα να τους... αναπτερώσουν το ηθικό. Ενας από αυτούς είναι και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης, ο οποίος ανακοίνωσε χτες τη διάθεση 6 δισ. δρχ. για το στρώσιμο αντιολισθητικών ταπήτων σε κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, για την αύξηση του πρασίνου στις κεντρικές νησίδες τους και για για την αισθητική τους αναβάθμιση με φωτισμούς και χρωματισμούς.

Κι όλα αυτά, ακριβώς 10 μέρες πριν τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές! Προς δόξαν της αλήστου μνήμης "Μαυρογιαλούρειας" μικροπολιτικής των προεκλογικών παροχών προς άγραν ψηφοφόρων...

Πέρα όμως από αυτό, η συγκεκριμένη εξαγγελία, περί... αισθητικής αναβάθμισης των κεντρικών οδών, συνιστά και μια ωμή πρόκληση προς τη νοημοσύνη των εκατομμυρίων κατοίκων της Αθήνας. Οι οποίοι πριν λίγες μέρες και μετά την καλοκαιρινή μάστιγα των εμπρησμών, που έκανε στάχτη τα τελευταία δάση της Αττικής, άκουσαν από επίσημα χείλη ότι φέτος για την αναδάσωση και την αντιπλημμυρική προστασία θα διατεθούν μόλις 2,7 δισ. δρχ.Οι κάτοικοι της Αττικής δε μένουν, όμως, πλέον έκπληκτοι. Ξέρουν ότι η ίδια αυτή πολιτική που τους κοροϊδεύει με απίθανες εξαγγελίες, είναι η ίδια η οποία προκαλεί τους εμπρησμούς, τις πλημμύρες και κόβει την αναπνοή τους στο τσιμεντένιο και νεφελώδες τοπίο της πρωτεύουσας. Γι' αυτό και θα ρίξουν"μαύρο" σ' αυτήν την πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ