Σάββατο 7 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" ΝΙΚΑΙΑΣ
Συνεχίζουμε στους αγώνες

Συγκέντρωση τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη

Συγκέντρωση στην Ενωση Σμυρναίων διοργανώνει η "Δημοκρατική Ενότητα" (ΔΕ) Νίκαιας τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη στις 7:30 το απόγευμα,συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις προς το λαό της περιοχής, πως θα βρίσκεται κοντά του και μετά τις εκλογές.

Στο κάλεσμά της για τη συγκέντρωση η ΔΕ, ανάμεσα σε άλλα, ευχαριστεί όσους την εμπιστεύτηκαν και τη στήριξαν "ξεπερνώντας κάθε πολιτική και κομματική επιλογή, θέτοντας σαν κριτήριο το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της". Προσθέτει, ότι έδωσε μια "δύσκολη και άνιση εκλογική μάχη". "Απέναντί μας υπήρξε ένας πολυπλόκαμος μηχανισμός του ρουσφετιού, των υποσχέσεων, της συκοφαντίας, ακόμη και της πολιτικής δίωξης. Κινητοποιήθηκε ένας μηχανισμός εξαγοράς των συνειδήσεων". Αντίθετα, η ΔΕ, "κατέγραψε σε όλη την προεκλογική περίοδο ένα άλλο ήθος και ύφος εντιμότητας, αξιοπρέπειας και αγωνιστικής στάσης" καταφέρνοντας να αυξήσει τις ψήφους και το εκλογικό της ποσοστό, καθώς και τους συμβούλους της από εφτά σε εννιά.

Η ΔΕ διαβεβαιώνει, ότι θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές και το ίδιο ήθος να συμμετέχει στους αγώνες των εργαζομένων "για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που γεννάει η αντιλαϊκή πολιτική και που δυστυχώς θα οξύνονται, στην προσπάθεια της κυβέρνησης να πετύχει την περιβόητη "σύγκλιση" και την ΟΝΕ". Επίσης, ότι θα συμβάλει στο να μεγαλώσει η συμμετοχή των δημοτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, καθώς και των μαζικών φορέων στις κινητοποιήσεις για τη λύση των προβλημάτων και για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.

"Θα παλέψουμε για να παραμείνει η Νίκαια πόλη αντίστασης απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική" καταλήγει το κάλεσμα της "Δημοκρατικής Ενότητας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ