Σάββατο 7 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δε μετείχε ο Κοσιώνης

Απάντηση, σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, που υποστηρίζει πως ο κ. Φίλιος - δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων και επικεφαλής της Παράταξης "Πολίτες για τα Γιάννενα" - συναντήθηκε με εκπροσώπους άλλων παρατάξεων και συνδυασμών ανά την Ελλάδα, αυτοπροσδιοριζόμενων ως "ανεξάρτητων", και ότι στη συνάντηση αυτή μετείχε και ο επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι" Παναγιώτης Κοσιώνης, δίνει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Η ΝΕ υπογραμμίζει πως ο Παναγιώτης Κοσιώνης δήλωσε ότι καμιά συνάντηση και κανενός είδους επικοινωνία δεν είχε με τον κ. Φίλιο, ούτε με κανέναν άλλο από τους φερόμενους να μετέχουν στη συνάντηση. Ακόμη δήλωσε ότι ο ίδιος και η παράταξη "Πάτρα Μπροστά - Ενωμένοι" δεν έχει καμιά σχέση με παρατάξεις αυτοαποκαλούμενες "ανεξάρτητες". Αντίθετα - τόνισε ο Π. Κοσιώνης - τα προβλήματα της ΤΑ και του ελληνικού λαού θα λυθούν με αγώνες προσανατολισμένους, φιλολαϊκούς και κατά της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής, υποκατάστατου της πολιτικής της ΕΕ, είτε την υποστηρίζει το σημερινό κυβερνητικό κόμμα, είτε οποιοδήποτε άλλο.

"Σ' αυτούς τους αγώνες το ΚΚΕ κατέχει δεσπόζουσα θέση. Αυτός είναι ο δρόμος της ΤΑ κι όχι η κάθε είδους "ψευδοανεξαρτησία". Στην πραγματικότητα οι "ανεξάρτητοι" είναι βαθιά και πολλαπλά εξαρτημένοι από την κυρίαρχη πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα απέναντι στην ΤΑ", καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ