Τρίτη 17 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Νέος γύρος ρουσφετιών ενόψει ευρωεκλογών

Εγκαιρα προετοιμάζεται για τη ...μάχη των ευρωεκλογών η κυβέρνηση Σημίτη, προγραμματίζοντας, μεταξύ άλλων, πάνω από 4.000 ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Δημόσιο τους επόμενους μήνες. Χαρακτηριστικό της ρουσφετολογικής βούλησης της κυβέρνησης αποτελεί το γεγονός ότι όλες οι προσλήψεις στο Δημόσιο θα γίνουν με το γνωστό διαβλητό, αδιαφανές και ανεξέλεγκτο σύστημα των "μορίων".

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία εφημερίδα - όργανο του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, το ΑΣΕΠ προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση 932 θέσεων όλων των κατηγοριών διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων στο υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας, αλλά και σε άλλα υπουργεία, όπως το υπουργείο Εργασίας, Πολιτισμού, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας. Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναμένεται να δημοσιευτεί από το Εθνικό Τυπογραφείο μέσα στη βδομάδα και θα αναρτηθεί στις νομαρχίες. Στην προκήρυξη περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία και τα προσόντα και, βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να την πληρώσουν "το χιλιάρικο της ντροπής" για να την παραλάβουν. Με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, θα καθοριστούν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

Επίσης, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοίνωσε την προκήρυξη για την πρόσληψη 230 εθελοντών πενταετούς θητείας και η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είναι μέχρι και τις 18/12/1998.

Στη ΔΕΗ προσλαμβάνονται 200 άτομα τεχνικό προσωπικό και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 10/11/98 - 30/11/98. Στον ΟΤΕ προσλαμβάνονται 900 φοιτητές στην Αθήνα με τρίμηνη απασχόληση για τις ανάγκες του "131", ενώ ακόμα 450 φοιτητές προσλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη. Επίσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) θα προσληφθούν 95,ενώ ο αρχηγός της Πυροσβεστικής εξήγγειλε την πρόσληψη 1.500 ατόμων στην υπηρεσία.

Επίσης, στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκονται τα οριστικά αποτελέσματα για την κατηγορία ΠΕ του γραπτού διαγωνισμού της 21 και 22 Φλεβάρη 1998, ενώ αναμένονται των κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ