Τρίτη 17 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ - "ΤΕΡΜΙΤΕΣ"
Μουσική συνεύρεση για την ειρήνη στα Βαλκάνια

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος χτες το βράδυ στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου δόθηκε η συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος "ΤΕΡΜΙΤΕΣ",που συνδιοργανώθηκε μαζί με την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).Ηταν μια εξαίσια μουσική πολιτιστική πανδαισία, που είχε μια σημαντική διπλή σημασία. Από τη μια, το ξανασυνάντημα των μελών ενός συγκροτήματος που σημάδεψε με την παρουσία του τα μουσικά χρονικά και από την άλλη η προσφορά για την ειρήνη στα ταραγμένα Βαλκάνια και η ανάγκη της έντασης του αγώνα των αγωνιστών του φιλειρηνικού κινήματος.

Οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αντώνης Μίτζελος, Παύλος Κικριλής, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Τάκης Βασιλάκης κατέπληξαν τους χιλιάδες που παρακολούθησαν τη συναυλία, όπως και η συμμετοχή επί σκηνής των Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Κότσιρα, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Δ. Τσακνή κ. ά.

Την αξιόλογη αυτή μουσική συνεύρεση καλωσόρισε και επαίνεσε από τη μεριά του Κινήματος Ειρήνης, της ΕΕΔΥΕ, ο πρόεδρός της και επίτιμος πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, Ευάγγελος Μαχαίρας,που άνοιξε την εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ