Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κακοστημένες παγίδες

Στην άλλοτε "ένδοξη" τακτική "εγώ απλώς προεδρεύω" καταφεύγει ο Κ. Σημίτης, κρατώντας δήθεν "αποστάσεις" από τον Γ. Αρσένη, προκειμένου να οχυρωθεί από την οργή του λαού και της νεολαίας. Ο πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει στο έργο των υπουργών, δήλωσε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπληρώνοντας ότι "ο κ. Αρσένης, ως υπουργός Παιδείας, είναι ο μοναδικός αρμόδιος για να κάνει όλους τους κατάλληλους χειρισμούς".

Ας μην κουράζονται, δεν κοροϊδεύουν κανένα. Ο Κ. Σημίτης από την αρχή στήριξε με κάθε τρόπο την αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η οποία είναι πρώτα και κύρια δικό του "παιδί". Αλλά και την περασμένη μόλις βδομάδα, απαντώντας στη Βουλή στην "Ωρα του πρωθυπουργού" στην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα όχι απλά υπερασπίστηκε την κυβερνητική μεταρρύθμιση, αλλά επιτέθηκε και σε όσους "υποκινούν" τους μαθητές.

Ο Κ. Σημίτης γνωρίζει πολύ καλά ότι όταν οι μαθητές φωνάζουν το σύνθημα "κάτσε καλά Γεράσιμε", δεν ξεχωρίζουν τον υπουργό Παιδείας από τον πρωθυπουργό. Είναι, δηλαδή, πολύ καλά πληροφορημένοι για να μη διακρίνουν τέτοιες κακοστημένες παγίδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ