Τρίτη 18 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμούν την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ καλεί τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες και τους φίλους της ΕΠΟΝ να πάρουν μέρος στην Επονίτικη ψυχαγωγική βραδιά για το γιορτασμό των 54χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ.

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΤΙΤΑΝΙΑ" (Πανεπιστημίου 52) την Κυριακή 23 Φλεβάρη στις 5 μ.μ. Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία της ΠΕΑΦΕ (Βερανζέρου 5, γραφείο 8) τηλ. 3830.345 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 10 - 12 και στο ισόγειο του ίδιου μεγάρου στο κατάστημα φωτοαντιγράφων Λυκούργου και Αργυρής Τσιρίκου.

  • Στη Θεσσαλονίκη η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας τιμούν τα 54 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ και καλούνε το λαό και τη νεολαία της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 23 Φλεβάρη στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, στη ν. Παραλία, στις 11.00 π.μ.
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κοζάνης της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση προς τιμήν των 54χρόνων από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ στο "Κοβεντάρειο" το Σάββατο 22 Φλεβάρη και ώρα 7.00 μ.μ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ