Σάββατο 20 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς λεωφορείο

Εξακολουθεί να μην επιλύεται το σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών Μπαλοδημέικα,Αραπόλακας,Καλλιθέα,Χωματάδα,Πήδασος,Μεσοχώρι και Παλιό Νερό της Μεσσηνίας καθώς, παρ' όλες τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, ο νομάρχης Δημήτρης Δράκος αρνείται με απόφασή του να τροποποιήσει τη λεωφορειακή γραμμή του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υποδομής.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Μορφωτικός Σύλλογος Αραπολακαίων Πυλίας ο νομάρχης όχι απλά δε δέχεται να λύσει το πρόβλημα των κατοίκων, αλλά αρνείται να απαντήσει και σε όσες επιστολές του έχουν στείλει ο σύλλογος και οι κοινότητες αυτών των χωριών. Την ίδια στάση κρατά και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής,ο οποίος δε δέχεται καν να συναντηθεί μαζί τους.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αραπολακαίων,Α. Λέκκας,εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, ενώ η Γενική Συνέλευση του συλλόγου ενέκρινε ψήφισμα διαμαρτυρίας, το οποίο έχει αποσταλεί στα ΜΜΕ, σε όλους τους βουλευτές των κομμάτων και ιδιαίτερα του Νομού Μεσσηνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ