Κυριακή 7 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΔΙΕΘΝΗ
Επιχείρηση φίμωσης

Την περασμένη Πέμπτη στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ (οδό Πειραιώς) τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ συνάντησαν την αντίδραση κάποιων προϊσταμένων, επειδή ανάρτησαν αφίσες με την πρόσκληση για τη σημερινή εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα μιλήσει η Αλ. Παπαρήγα. Το αιτιολογικό των ισχυρισμών τους ήταν ότι επρόκειτο να επισκεφτεί τα γραφεία ο νέος διοικητής του Ιδρύματος Μ. Νεκτάριος. Τελικά, οι αφίσες αναρτήθηκαν, αλλά την Παρασκευή δεν υπήρχε καμία. Φαίνεται λοιπόν ότι το ανώτερο στάδιο του εκσυγχρονισμού είναι η φίμωση της ενημέρωσης των εργαζομένων από τα πολιτικά κόμματα.

Πέρα από την αντιδημοκρατική αυτή συμπεριφορά, θυμίζουμε ότι στα ίδια γραφεία του ΙΚΑ αυτοί που τώρα έπαθαν αλλεργία με τις αφίσες του ΚΚΕ ήταν οι ίδιοι που το Σεπτέμβρη του 1998 έκαναν συγκεντρώσεις των υπαλλήλων για να τους ενημερώσουν, δήθεν, για τα προβλήματα του Ιδρύματος, αλλά στην ουσία για να τους εξαναγκάσουν σε διατεταγμένη παρουσία στη συγκέντρωση της Καλλιθέας (22.9.1998), όπου ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης θα τους έδινε το λόγο...

Ετσι αντιλαμβάνονται κάποιοι την ισότιμη μεταχείριση των κομμάτων και την πολιτική ενημέρωση των εργαζομένων. Δυστυχώς όμως, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποκαλύψουν την αβάσταχτη αντιδημοκρατική ελαφρότητα των κάθε είδους εκσυγχρονιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ