Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Εκδηλώσεις πολιτικής και πολιτιστικής παρέμβασης

Η "Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας" διοργανώνει σε όλες τις σχολές της Αθήνας πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις με πλούσια θεματολογία και περιεχόμενο.

Κεντρική εκδήλωση της ΠΚΣ (στα ΑΕΙ) που τη συνδιοργανώνει με την Προοδευτική ΚΚΦ και την Ενωση Φοιτητών Κουρδιστάν, με θέμα "Νέα Τάξη Πραγμάτων",θα γίνει στο αμφιθέατρο Σβόλου της Νομικής, την Τρίτη 23/3,στις 5 μ.μ.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων ανά σχολή ή συγκρότημα σχολών, έχει ως εξής:

Νομική: Τη Δευτέρα 22/3,θα γίνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις ανά τμήμα με θέμα "Το περιεχόμενο σπουδών" στο Νομικό,"Προοπτική των οικονομικών επαγγελμάτων" στο Οικονομικό και "Οι εξελίξεις στην Παιδεία" στο Πολιτικό τμήμα. Την Τρίτη 23/3,θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο,που θα περιλαμβάνει θεατρικά δρώμενα, μελοποιημένα ποιήματα και απαγγελίες από το έργο του. Παράλληλα μ' αυτές τις εκδηλώσεις θα λειτουργεί στο χώρο της σχολής έκθεση βιβλίου, φωτογραφικού και άλλου υλικού.

Νοσηλευτική: Τη Δευτέρα 22/3 θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο,ενώ παράλληλα θα λειτουργούν εκθέσεις βιβλίου, φωτογραφικού και άλλου υλικού.

Ιατρική: Την Τρίτη 23/3,θα παρουσιαστεί αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο και θα ακολουθήσει συναυλία.Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει επίσης έκθεση βιβλίου με έργα του Γ. Ρίτσου και του Μπ. Μπρεχτ.

ΤΕΦΑΑ: Θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκδηλώσεων στις 22 και 23/3,που θα περιλαμβάνει την πρώτη μέρα προβολή ταινίας και τη δεύτερη αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο,ενώ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου αφιερωμένη στον Γ. Ρίτσο και στον Μπ. Μπρεχτ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ