Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μακελειό στην Καλλιθέα

Μακελειό έγινε χτες στην Καλλιθέα. Ενας 37χρονος από την Αλβανία σκότωσε δυο άτομα και τραυμάτισε ένα άλλο. Αιτία του φονικού ήταν οι προσωπικές διάφορες.

Ηταν 12 το μεσημέρι, όταν ο δράστης Πίρο Κερολάρι περπατούσε στην οδό Θησέως, μαζί με τους συμπατριώτες του Πέτρο Αναγνώστη, 44 χρόνων, τη σύζυγό του Παρασκευή, 40 χρόνων, και τη 17χρονη κόρη τους Βασιλική. Δράστης και θύματα φιλονικούσαν, όταν η 17χρονη χαστούκισε τον δράστη. Τότε αυτός έβγαλε ένα πιστόλι από την τσέπη του και πυροβόλησε στο θώρακα τον άνδρα, που έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος στο έδαφος. Στη συνέχεια, πυροβόλησε και σκότωσε την 17χρονη. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα πάνω από τα πτώματα του συζύγου και της κόρης της και τον παρακαλούσε να μην την πυροβολήσει, αλλά αυτός την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τη σοβαρά.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο αστυνομικός Παν. Ναθαναήλ, που ήταν εκτός υπηρεσίας και ειδοποίησε με το κινητό του την Αστυνομία. Περιπολικό που ήταν κοντά στην περιοχή έφτασε γρήγορα στον τόπο του φονικού. Μαζί με περιοίκους καταδίωξαν τον δράστη, ο οποίος, όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, κατέφυγε στην οδό στρατηγού Τριγγέτα. Εκεί κάθισε στα σκαλάκια πολυκατοικίας, στήριξε το όπλο του στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν χωρισμένος και είχε έρθει στη χώρα μας το 1998. Εδώ γνωρίστηκε με την Παρασκευή Αναγνώστη, που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, με τον οποίο ζούσε στα Πετράλωνα και είχαν δυο παιδιά. Πριν 20 μέρες περίπου, η 40χρονη τον εγκατέλειψε και επέστρεψε στην οικογένειά της. Ο δράστης από τότε απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της, πράγμα που έκανε χτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ