Σάββατο 20 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΚΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αντιπολεμική εκδήλωση

Ολοήμερη αντιπολεμική εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι "Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας" Θεσσαλονίκης, στον χώρο της Α' Εστίας του ΑΠΘ. Στις 11 π.μ. θα γίνει έκθεση βιβλίου και φωτογραφιών αντιπολεμικού περιεχομένου και στις 8 το βράδυ θα γίνει συζήτηση με θέμα "Ρατσισμός - Εθνικισμός - Πόλεμος". Η εκδήλωση θα κλείσει με φοιτητικό γλέντι.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της πολύμορφης δράσης που έχει αναπτύξει η παράταξη σε όλες τις σχολές, με εξορμήσεις, συσκέψεις, εκδηλώσεις, σπάζοντας το πέπλο της σιωπής που σκεπάζει τόσο τις εφαρμογές της εκπαιδευτικής αντιμεταρρύθμισης στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, όσο, πολύ περισσότερο, τη Νατοϊκή επέμβαση στο Κόσσοβο και τη μετατροπή της χώρας και ειδικότερα της πόλης σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών.

Οι ΠΚΣ απευθυνόμενες στις άλλες φοιτητικές παρατάξεις του δικομματισμού (ΔΑΠ, ΠΑΣΠ) και στα δεκανίκια τους (Εν. "Ανεξαρτήτων", ΕΑΑΚ), οι οποίες πασχίζουν για να μην υπάρξουν αγωνιστικές διεργασίες στις σχολές, δηλώνουν ότι η μαζική συμμετοχή των φοιτητών - σπουδαστών στις ΓΣ αλλά και στις εκδηλώσεις θα είναι αποστομωτική, τόσο σε αυτές όσο και στα αφεντικά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ