Τετάρτη 24 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αστυνομική... δημοκρατία!

"Για τη δημοκρατία σήμερα" ήταν η ημερίδα που οργάνωσε το ΚΚΕ στην Πάτρα προχτές το απόγευμα και κάποιοι έσπευσαν να δώσουν τη δική τους μαρτυρία... για το είδος της δημοκρατίας που μας επιφυλάσσουν οι "εκσυγχρονιστές".

Την ώρα, λοιπόν, που προσέρχονταν οι πολίτες και εκπρόσωποι μαζικών φορέων για να συμμετάσχουν στη συζήτηση, κάποιος αστυνομικός, με πολιτική περιβολή, της Ασφάλειας Πατρών, που όπως υποστήριξε είχε προσέλθει για προστασία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, είχε εγκατασταθεί έξω από το "EUROPA CENTER", όπου θα γινόταν η συζήτηση, και έλεγχε, ρωτώντας τους προσερχόμενους πού πάνε και γιατί πάνε και προσπαθούσε να αποτρέψει τη συμμετοχή τους!

Βέβαια, ο κόσμος που προσήλθε και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα έδωσε τη δική του απάντηση στην απόπειρα φακελώματος και τρομοκράτησης, όπως και τα στελέχη της ΚΟ Πάτρας, που απομάκρυναν τον ασφαλίτη. Ωστόσο, το πρόβλημα παραμένει και κάποιοι οφείλουν να απαντήσουν: Ποιος ήταν, με ποιο δικαίωμα και ποιανού εντολές εκτελούσε ο συγκεκριμένος αστυνομικός; Ποιος θα δώσει υπεύθυνη απάντηση;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ