Τετάρτη 2 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Οι αντιστασιακοί ψηφίζουν ΚΚΕ

Η Περιφερειακή Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους αντιστασιακούς και όλους τους δημοκράτες πολίτες, ανεξάρτητα από το πού ανήκει ο καθένας, σε κοινή δράση να στηρίξουν τον αγωνιστικό συνδυασμό που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ. Να μαυρίσουν τους υποκριτές, τους "εκσυγχρονιστές" του ΠΑΣΟΚ και όλους εκείνους που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την έκαναν προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ και υπηρέτη των Αμερικανών και της ευρωπαϊκής ολιγαρχίας.

"Οι ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 13 Ιούνη", σημειώνει η Περιφερειακή Επιτροπή σε ανακοίνωσή της, "γίνονται σε συνθήκες όξυνσης των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της χώρας μας και του βρώμικου πολέμου που εξαπέλυσε το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ ενάντια στη Γιουγκοσλαβία, με τη συμμετοχή της κυβέρνησης Σημίτη. Από την άποψη αυτή, οι ευρωεκλογές περισσότερο από κάθε φορά έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα και τα αποτελέσματά της θα επηρεάσουν σημαντικά την παραπέρα πορεία της χώρας μας".

Οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης καλούν το λαό να δώσει "δύναμη στο ηρωικό ΚΚΕ για να παλέψει από ισχυρότερες θέσεις για την Ελλάδα, για τους εργαζόμενους. Για να δυναμώσει η λαϊκή συσπείρωση, για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας. Για να χτίσουμε το αντιιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό, δημοκρατικό μέτωπο πάλης".

  • Στο μεταξύ η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης συγκρότησε Πανθεσσαλονίκεια Επιτροπή Στήριξης του αγωνιστικού ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ προκειμένου να συντονιστεί η δράση όλων των αντιστασιακών της πόλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ