Τετάρτη 9 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φαντασία και "ευθιξία"

Μεγάλη φαντασία φαίνεται να διαθέτει ο πρώην υφυπουργός Υγείας - και βουλευτής Χανίων - Μ. Σκουλάκης, ο οποίος αποφάνθηκε σε τοπικό κανάλι του νομού ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί στα Χανιά - που μπήκαν στην έκτη βδομάδα κινητοποιήσεων - υποκινούνται από σκοτεινές δυνάμεις.

Την απάντηση βέβαια την έδωσαν χτες οι ίδιοι νοσοκομειακοί γιατροί διά της Απεργιακής τους Επιτροπής, η οποία κατήγγειλε τον Μ. Σκουλάκη για λαϊκίστικες προεκλογικές κατηγορίες. Οι νοσοκομειακοί γιατροί των Χανίων καλούν το υπουργείο Υγείας να αποφανθεί ποιο είναι ένα ασφαλές πρόγραμμα εφημεριών και να το τηρήσουν και απορρίπτουν τις κατηγορίες του Μ. Σκουλάκη για διεκδίκηση, απλώς, κονδυλίων.

Από κει και πέρα, οι γιατροί απαντούν στην "ευθιξία" του Μ. Σκουλάκη για την πρωτοβουλία των γιατρών να οργανώσουν συνεστίαση, στην οποία θα μάζευαν τα λεφτά να αλλάξουν μια λυχνία του αξονικού τομογράφου που "κάηκε" τον περασμένο Μάρτη. Δεν αισθάνθηκε προσβεβλημένος απ' το γεγονός ότι δε λειτουργεί καθημερινά ο τομογράφος; αναρωτιούνται οι γιατροί.

Βλέπετε οι προεκλογικές ανάγκες δημιουργούν άλλες ανάγκες από εκείνες που επιτάσσουν οι καθημερινές ανάγκες του πολίτη. Πάντως οι γιατροί δηλώνουν ότι συνεχίζουν τον αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ