Δευτέρα 14 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ
Ικανοποίηση και προσδοκίες

Με δηλώσεις από το Ζάππειο ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δ. Τσοβόλας,αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, ψηφοφόρους, μέλη και στελέχη του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του κόμματός του και σημείωσε ότι "κρίνεται θετικό", αφού, όπως είπε, "αύξησε πάνω από 50% το ποσοστό του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές". Επίσης πρόσθεσε ότι "προσπαθήσαμε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αντιπαράθεση, δε χρησιμοποιήσαμε ύβρεις όπως αυτές που επιδόθηκαν οι άνθρωποι του πρωθυπουργού", που με έμφαση τόνισε ότι "θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές".

Ο Δ. Τσοβόλας επίσης ανέφερε ότι στο ΔΗΚΚΙ προβληματίζονται "για το ποσοστό της αποχής και των άκυρων και λευκών" και ότι θα κάνουν προσπάθεια μέσα από τα όργανα του κόμματος να προσεγγίσουν αυτό το ποσοστό και όπως είπε "να προσπαθήσουν να διεισδύσουν σε αυτό τον χώρο με το σύγχρονο πολιτικό λόγο, στους ψηφοφόρους που εγκλωβίστηκαν στα δύο μεγάλα κόμματα τη ΝΔ και το νέο ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν εκφράζονται τα συμφέροντά τους από αυτά τα κόμματα".

Καταλήγοντας τόνισε ότι το κόμμα του έχει προοπτική και διαψεύστηκαν οι κασσάνδρειες προβλέψεις για την πορεία από εδώ και μπρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ