Πέμπτη 8 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΝΕ
Αύριο η "μεγάλη επέλαση" προς το Βορρά

Χιλιάδες θα είναι οι νέοι και οι νέες, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ απ' όλη την Ελλάδα, που αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 - 11 Ιούλη, θα κάνουν τη δική τους απόβαση και ανακατάληψη του Λιτόχωρου. Θα κατασκηνώσουν στην παραλία της Γρίτσας, που η υποτακτική ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε στους "Αμερικανο-ΝΑΤΟικούς ράμπο". Θα αποκλείσουν το δρόμο διέλευσης των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων κατοχής, στο συνοριακό φυλάκιο των Ευζώνων και θα διαδηλώσουν στη στρατοκρατούμενη Θεσσαλονίκη, ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα "βρώμικα παιχνίδια" του στην περιοχή, αποκλείοντας συμβολικά το λιμάνι της πόλης.

Το ραντεβού αναχώρησης της αντιιμπεριαλιστικής "κόκκινης στρατιάς" για την όγδοη Νεανική Επίθεση Ειρήνης της ΚΝΕ, από την Αθήνα, είναι αύριο, Παρασκευή, στις 11 το βράδυ, στο Μουσείο.

Στερεά - Εύβοια

Με δουλιά μυρμηγκιού οι ΚΝίτικες οργανώσεις, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες στη Στερεά - Εύβοια, προετοιμάζουν τη "μεγάλη επέλαση" προς το Βορρά και το Σάββατο το πρωί θα δώσουν εκεί το αγωνιστικό "παρών". Με συνθήματα "Επίθεση ειρήνης στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών, κανένα Ελληνας φαντάρος έξω από τα ελληνικά σύνορα", "Εξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικάνοι απ' τα Βαλκάνια", εκατοντάδες ΚΝίτες και ΚΝίτισσες έχουν "αλωνίσει" όλες τις μεγάλες πόλεις της περιοχής. Χαλκίδα, Λαμία, Λιβαδειά, Θήβα, Αμφισσα, Καρπενήσι. Το μήνυμα του διήμερου αντιιμπεριαλιστικού νεανικού μπλόκου και η σημαία του έχει φτάσει παντού. Μεγάλη και πέρα από κάθε προηγούμενο, αναμένεται η συμμετοχή της Κομμουνιστικής Νεολαίας και των φίλων της. Σπουδαστές, μαθητές, εργαζόμενοι, εργατόπαιδα θεωρούν τούτο το Σαββατοκύριακο δική τους υπόθεση. Από κοντά και οι Κομματικές Οργανώσεις, μέλη, στελέχη, φίλοι, οπαδοί, ψηφοφόροι και φιλειρηνιστές, ετοιμάζονται να ανηφορίσουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ