Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Πρώτευσαν τα Γιάννενα

Πρωταθλητής Ελλάδος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Ιωαννίνων, ο οποίος στο 65ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων, κέρδισε συνολικά 9 χρυσά, 2 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια. Δεύτερος, αναδείχτηκε ο ΟΕΑ ΝΑ Βόλου με 5-2-2 και τρίτος ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 4-3-0.

* Με κύριο χαρακτηριστικό την κατάρριψη τεσσάρων πανελληνίων ρεκόρ, έληξε η διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι ανδρών - γυναικών. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζής πέτυχε νέα επίδοση στο άλμα με 60.3μ., ενώ η πρωταθλήτριά μας Αγγελική Ανδριοπούλου σημείωσε 2 πανελλήνια ρεκόρ. Στο άλμα η Ελληνίδα αθλήτρια πήδηξε στα 46μ. και στην κατηγορία σλάλομ σημείωσε νέα πανελλήνια επίδοση με 5.00/55/12μ. Το τέταρτο ρεκόρ έκανε στις νεάνιδες η Φλώρα Λιάκου με 5.00/55/13μ. στα σλάλομ.

* Το "Κόκκινο Βέλος" του Γιώργου Βλαχόπουλου ήταν το μοναδικό σκάφος που κατάφερε τελικά να τερματίσει στην πρώτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος"ΟΡΚ ΚΛΑΜΠ" στο 22ο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ