Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ικανοποίηση Μπάγεβιτς

Απόλυτα ικανοποιημένος φάνηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ο... μεγάλος βραχνάς του Ολυμπιακού, η άμυνα, φάνηκε πιο δεμένη και πιο συγκροτημένη. Η νίκη στο φιλικό με την Ουνταράχινγκ σκόρπισε πολλά χαμόγελα όχι μόνο για το αποτέλεσμα (5 - 1) αλλά και για την απόδοση των Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς και Οφορίκουε. Ο Αφρικανός έχει εντυπωσιάσει το τεχνικό τιμ καθώς έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά και έχει δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων".

Από την άλλη, ο Τζόρτζεβιτς δείχνει να ξαναβρίσκει τον παλιό του καλό εαυτό και ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος φαίνεται να έχει μπει στο κλίμα της ομάδας. Αυτό που δεν ανησυχεί καθόλου τον Μπάγεβιτς είναι η μέτρια εμφάνιση του Ζάχοβιτς. Αντίθετα ο κόουτς των πρωταθλητών δήλωσε πως ο παίκτης βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής και αργότερα θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα προβλήματα μειώνονται καθώς οι Καραπιάλης, Γιαννακόπουλος και Ανατολάκης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Πάντως οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ