Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Νωρίς τα ντέρμπι

Σημαντικά παιχνίδια έβγαλε η κληρωτίδα για τις Α1 ανδρών - γυναικών και Α2 ανδρών

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Βέροια, η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 κατηγορίας ανδρών γυναικών και της Α2 ανδρών στο χάντμπολ. Οι "μάχες" της Α1 ανδρών ξεκινούν πολύ νωρίς. Την πρώτη αγωνιστική, ο πρωταθλητής Ιωνικός ΝΦ καλείται να αντιμετωπίσει την περσινή "έκπληξη" του πρωταθλήματος, το ΓΑΣ Κιλκίς εκτός έδρας, ενώ το ντέρμπι μεταξύ των δύο διεκδικητών του περσινού τίτλου, Ιωνικού και Δούκα, θα γίνει την 7η αγωνιστική.

Στην Α1 γυναικών η Αναγέννηση Αρτας, που αποτελεί την πρώτη δύναμη στο χώρο της, δίνει το πρώτο ντέρμπι μόλις την 2η αγωνιστική με τον Φίλιππο στη Βέροια και την 4η ταξιδεύουν στην Πάτρα όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φοίνικα.

Αυτό που κυριάρχησε στην κλήρωση της Α2 είναι η είσοδος του ΠΑΟΚ που συγχωνεύτηκε με το μακεδονικό σύλλογο Τρίτων Θεσσαλονίκης. Αυτή η κίνηση του "Δικεφάλου του Βορρά", ελπίζουν όλοι, να είναι η αρχή ώστε το χάντμπολ να προσελκύσει και άλλες ομάδες με ιστορία στο χώρο του αθλητισμού.

* Ο Αρης Νίκαιας κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων που έγινε στη Νάουσα καθώς στην τελευταία αγωνιστική συνέτριψε την Αναγέννηση Λαμίας με 72-6 (!) και τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία με 7 βαθμούς έναντι 6 του Ζαφειράκη Νάουσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ