Τρίτη 3 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Σήμερα απαντάει ο Τζοργκαέφ

Σήμερα τελειώνει η προθεσμία για την αρνητική ή θετική απάντηση του Γιούρι Τζοργκαέφ αναφορικά με την έλευσή του στον Παναθηναϊκό. Οι διοικούντες την "πράσινη" ΠΑΕ πιέζουν παίκτη, μάνατζερ και εκφράζουν αισιόδοξες εκτιμήσεις. Προς ενίσχυσή τους έχουν από χτες και τη γαλλική εφημερίδα "ΕΚΙΠ" που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό φαβορί στην υπόθεση απόκτησης του μεσοεπιθετικού. Το σχετικό ρεπορτάζ είχε τίτλο "Ο Τζοργκαέφ στον ΠΑΟ;".

Αξίζει, πάντως, παρά τη διάχυτη αισιοδοξία στην Παιανία, να θυμίσουμε πως η ιστορία θυμίζει το... σίριαλ Κόλιμορ. Κανείς φυσικά δε θέλει να συνδυάσει τις δύο περιπτώσεις και στους τριταθλητές πιστεύουν πως αυτή τη φορά το "έργο" θα έχει αίσιο τέλος.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι "πράσινοι" πήγαν για φιλικό με τη Νάπολι αλλά αυτό δεν τελείωσε ποτέ. Στο 79 και ενώ το σκορ ήταν 1 - 1, τα φώτα έσβησαν και το παιχνίδι διεκόπη. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολλά παράπονα από τους Ιταλούς καθώς έπαιζαν πολύ σκληρά για έναν φιλικό αγώνα. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως σκόραραν οι Μαγκόνι (23) Ασάνοβιτς (55 πέν.). Τον Γιάννη Κυράστα εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους τόσο ο Ασάνοβιτς, που δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του, όσο και ο Ολιβάρες που φαίνεται να προσαρμόζεται στο κλίμα της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ