Πέμπτη 19 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
χεράκια

ΚΟΙΝΗ έκκληση για συνεργασία των Κοσσοβάρων Αλβανών με τις δυνάμεις της "KFOR" (!), με σκοπό τον τερματισμό της εθνικιστικής βίας, απηύθυναν χτες ο ύπατος εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στο Κοσσυφοπέδιο, Μπερνάρ Κουσνέρ, και ο διοικητής των πολυεθνικών δυνάμεων, αντιστράτηγος Μάικ Τζάκσον (σελίδα 8).

ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ μια σκανδαλώδη συμφωνία, αποκτά η ΔΕΗ κατασκήνωση για τα παιδιά των εργαζομένων, αλλά μένει να απαντήσει η διοίκησή της γιατί θα έπρεπε να ακολουθήσει για το σκοπό αυτό μια σειρά αδιαφανείς διαδικασίες και σε επιλογές που οδηγούν στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος (σελίδα 13).

ΘΕΑΤΡΟ και μουσική στην Πάτρα. Εξι ακόμη εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη βδομάδα (22 - 30 Αυγούστου), στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ (σελίδα 23).

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ μια κι έξω όλες τις δόσεις των εισφορών από την έναρξη του κλάδου κύριας ασφάλισης, το αργότερο μέχρι τις 29 του Οκτώβρη, επιβάλλει σε πάνω από 200.000 αγρότες η διοίκηση του ΟΓΑ, αδιαφορώντας για το αν οι μικρομεσαίοι αγρότες έχουν αυτή τη δυνατότητα (σελίδα 28).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ