Σάββατο 28 Αυγούστου 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • Για τα 55 χρόνια από το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα της ηρωικής προσφυγικής γειτονιάς των Πάνω Σφαγείων, τα Παραρτήματα Πετραλώνων, Θησείου και Πάνω Σφαγείων της ΠΕΑΕΑ και ο Τοπικός Εξωραϊστικός Σύλλογος η "Ελπίδα" διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο,στις 7 το απόγευμα,στην πλατεία Ελπίδας.
  • Ο Δήμος Αλμυρού και το Παράρτημα Αλμυρού της ΠΕΑΕΑ θα πραγματοποιήσουν αύριο, Κυριακή,στις 11 το πρωί,προσκύνημα στο Ηρώο του Νεκροταφείου Αλμυρού για τους 35 εκτελεσθέντες, αλλά και για όλους τους πεσόντες από τα κατοχικά στρατεύματα.
  • Το Παράρτημα Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ και η Κοινότητα Καρυάς διοργανώνουν εκδήλωση αύριο, Κυριακή,στις 10.30,στο "Μπεχτέσι" (Ξερόλακκα) Καρυάς,προς τιμήν της ορκωμοσίας της πρώτης ανταρτοομάδας του ΕΛΑΣ του Ολύμπου, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του κινήματος της Εθνικής Αντίστασης, όχι μόνο της Επαρχίας Ελασσόνας, αλλά και όλης της Θεσσαλίας.
  • Οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΕΑΕΑ - ΠΟΑΕΑ Εδεσσας διοργανώνουν την Κυριακή 5 Σεπτέμβρη,στις 11 το πρωί,στα Στενά του Μουχαρέμ Χάνι Εδεσσας,παλλαϊκή εκδήλωση προς τιμήν των νικηφόρων μαχών του ΕΛΑΣ και των ηρωικών νεκρών εναντίον των φασιστικών δυνάμεων κατοχής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ