Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Μαύρο... περιστέρι»

Γρηγοριάδης Κώστας

Μιλώντας στον πανηγυρικό γιορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Δημ. Περιστεράς, προϊστάμενος του 1ου Γραφείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κατέφυγε στον αντικομμουνισμό, αναφέροντας ότι «ο ελληνικός στρατός αγωνίστηκε στο Γράμμο και στο Βίτσι για ν' αποκατασταθεί η δημοκρατία...».

Οτι υπάρχουν κάποιοι που πάσχουν από την ανίατη «ασθένεια» του αντικομμουνισμού το ξέρουμε και, εν πολλοίς, τους ξέρουμε. Οσο, βεβαίως, κρατούν την «αρρώστια» για τον εαυτό τους, δεν αξίζει ν' ασχοληθεί κανείς με δαύτους. Οταν, όμως, επιχειρούν να «μολύνουν» κι άλλους, τότε χρειάζεται ν' αντιμετωπίζονται όπως τους αρμόζει: Σαν επιθετικά «καρκινώματα» που είναι ανάγκη να αφαιρεθούν για να μη μολύνουν την κοινωνία.

Πολύ περισσότερο που ο εν λόγω αντικομμουνιστής προέρχεται από το χώρο της Εκπαίδευσης και, μάλιστα, κατέχει και πόστο. Τέτοιου «φυράματος» εκπαιδευτικοί δεν είναι μόνο «οπισθοδρομικοί» και «γραφικοί». Είναι και επικίνδυνοι, καθώς έρχονται σε επαφή με νέους ανθρώπους και απειλούν να τους «δηλητηριάσουν». Αλήθεια, η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τι λέει για το «μαύρο... περιστέρι» της Λάρισας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ