Τετάρτη 3 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Εχουν κοινή γλώσσα

«Ο κ. Πολύδωρας παραβιάζει ανοιχτές θύρες αφού η ελευθερία του συνέρχεσθαι με ταυτόχρονη προστασία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής είναι αυτονόητη υποχρέωση κάθε κυβέρνησης» (ο Α. Παπαδόπουλος του ΠΑΣΟΚ για την εγκύκλιο μαντρώματος των διαδηλώσεων / «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Εχουν προγραμματική συγγένεια

«Η πολιτική και προγραμματική συγγένεια με τον Συνασπισμό (...) επιτρέπει συγκλίσεις και προγραμματικές συνεργασίες με κυβερνητική προοπτική (...) το Κομμουνιστικό Κόμμα παραμένει εγκλωβισμένο στον αφορισμό "τι Πλαστήρας, τι Παπάγος" (...) δεν είναι ωφέλιμος για τη χώρα, αλλά και για το ίδιο το ΚΚΕ, ο συμβιβασμός σε μια πάγια θέση στην αντιπολίτευση, με άρνηση κάθε πρόκλησης για ανάληψη ευθύνης, με στόχο τη διαμόρφωση της κεντρικής πολιτικής» (ο Δ. Ρέππας στο «ΕΘΝΟΣ»).

...κι ένα ταμείο που ταΐζει πολλούς

«Με τη βούλα του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαιώνεται ότι πίσω από ορισμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στο όνομα της "ανθρωπιστικής" τους δράσης πέφτει άγριο φαγοπότι (...) χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόγραμμα "Αλεξάνδρεια 1" ύψους 1.200.000 ευρώ το οποίο δόθηκε σε κοινοπραξία πέντε ΜΚΟ (...) τα χρήματα αυτά αντί να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του έργου που αφορούσε την επισκευή των κτιρίων του ελληνικού τετραγώνου της Αλεξάνδρειας διατέθησαν (...) χωρίς υποβολή παραστατικών για την καταγραφή των εθελοντικών οργανώσεων της Μεσογείου, για την πολυεπίπεδη επιστημονική μέτρηση του αντίκτυπου του έργου, τη δομή διαχείρισης του δικτύου για τη χρήση πληροφοριακών υποδομών κλπ. (σ.σ. κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν αυτά τα προγράμματα. Αέρας κοπανιστός, δηλαδή, περί εθελοντών Μεσογείου...). Να αναφερθεί ότι το υπόλοιπο του ποσού μέχρι τις 600.000 ευρώ αναζητείται ακόμα» (το ρεπορτάζ στο «ΠΑΡΟΝ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ