Τρίτη 9 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Χωρίς επανάπαυση για την υπερκάλυψη

Με ένταση των προσπαθειών και αποφασιστικότητα συνεχίζεται από τους κομμουνιστές, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος και τα μέλη της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο, στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο η προσπάθεια κάλυψης και υπερκάλυψης του πλάνου της, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Η ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, στο τελευταίο κλείσιμο στις 29 Δεκέμβρη του 2006, είχε καλύψει κατά 51,2% το ποσοστό της και συνεχίζει με μεγαλύτερη ορμή για την κατάκτηση των στόχων που έχει θέσει η Οργάνωση. Στην προσπάθεια αυτή, «πρωταθλητής χειμώνα» αναδείχτηκε η ΝΕ Ηλείας με ποσοστό 67,2% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η ΝΕ Αρκαδίας με 67%. Πρωτοπόρες ΚΟΒ σε αυτή την Οικονομική Εξόρμηση είναι: Στην Ηλεία, η ΚΟΒ Αμαλιάδας με 93% και η αντίστοιχη των Οικοδόμων του Πύργου με 76%. Στην Αρκαδία, η ΚΟΒ Τρίπολης με 90% και η ΚΟΒ Τροπαίων με 75%. Στη Ζάκυνθο, η ΚΟΒ Υγειονομικών κατάφερε κι υπερκάλυψε το πλάνο της με ποσοστό 107%, ενώ η ΚΟΒ των ΕΒΕ κάλυψε το 70% του στόχου της. Στην Κεφαλονιά, η ΚΟΒ Δαμουλιανάτων με 71%. Στην Πάτρα, οι ΚΟΒ που πρωτοπορούν είναι αυτές των Εκπαιδευτικών με 85%, των Εμποροϋπαλλήλων με 85%, του Ιματισμού με 82% και των Αμπελοκήπων με 71%.

Για τα «μυστικά» αυτής της προσπάθειας, καθώς και τους στόχους που έχουν τεθεί μέχρι τώρα για την ολοκλήρωση της Οικονομικής Εξόρμησης, μιλά σήμερα στον «Ρ» ο Αγγελος Μπούζης, Γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, ο οποίος σημείωσε σχετικά: «Το καλό αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, οφείλεται στην επιμονή και στον έλεγχο από το ΝΓ Ηλείας της σχεδιασμένης δουλιάς που είχε προηγηθεί και στη μαχητικοποίηση ενός αξιόλογου πυρήνα στελεχών, κομματικών μελών, οπαδών και ψηφοφόρων του Κόμματος». Η ΝΕ Ηλείας δε φαίνεται να επαναπαύεται στην πολύ καλή αρχή της, καθώς «για τη συνέχεια προσανατολιζόμαστε στη βελτίωση των δεικτών για την υπερκάλυψη του πλάνου» επισημαίνει ο Αγγ. Μπούζης και συμπληρώνει: «Επιδιώκουμε, δηλαδή, να μαχητικοποιήσουμε το σύνολο των κομματικών μελών και ακόμα περισσότερους οπαδούς, φίλους και συνεργαζόμενους με το Κόμμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ