Σάββατο 13 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεστιάσεις ΚΟ του ΚΚΕ

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ προς τιμήν των 88 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, διοργανώνει σήμερα Σάββατο, η ΑΕ της ΚΟ Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΟΘ του ΚΚΕ. Θα γίνει στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα «Βυζαντινή» του κέντρου «Θεσσαλονικιά». Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης.

Η ΝΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει σήμερα Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Μέδουσα» (Μεκριζής) στην Κόρινθο, προς τιμήν των 60χρονων του ΔΣΕ.

Οι ΚΟΒ ΖΩΓΡΑΦΟΥ της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλούν στο λαϊκό γλέντι που διοργανώνουν σήμερα Σάββατο, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα εργατών Δήμου (τέρμα Κουσίδου).

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ της Οικονομικής Εξόρμησης, η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Αλλοτινό» (Σουλίου 183, Αγ. Τριάδα, Πετρούπολη), αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι.

Οι ΚΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση αύριο Κυριακή, στις 8.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Ο Νικηφόρος» (Λασκαρίδου 7 και Λουίζης Ριανκούρ).

Η ΚΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ της ΚΟΑ του ΚΚΕ στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης διοργανώνει γλέντι με ζωντανή μουσική την Κυριακή 21 Γενάρη, στις 8.30μ.μ., στην ταβέρνα «Κυρά Ελλη» (Λεωφόρος Λαυρίου 76, Παιανία).

Η ΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί στη συνεστίαση που διοργανώνει την Κυριακή 21 Γενάρη, στη 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Αϊβαλί» (Βαϊνδρίου 15, πίσω από το γυμναστήριο στα Πευκάκια).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ