Σάββατο 3 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Χαμός στο ίσιωμα»

Πολύ ήπια αποδεικνύεται η έκφραση «χαμός στο ίσιωμα», που χρησιμοποίησε πριν λίγες μέρες ο «Ρ» όσον αφορά τα τεκταινόμενα με επίκεντρο το Ασκληπιείο Βούλας και «παίκτες» το υπουργείο Υγείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΕΕΣ) και την «Marfin» (μέσω του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία»).

Τρεις φορές - συνεχόμενα - έβγαλε ανακοινώσεις ο Ερυθρός. Δύο φορές έβγαλε ανακοινώσεις το υπουργείο Υγείας και μία το «Υγεία». Ο ΕΕΣ απ' τις αρχικές απειλές ότι θα διεκδικήσει με κάθε μέσο ό,τι του ανήκει, χτες δήλωσε πως «προχωρά με ταύτιση προς τις απόψεις του υπουργείου Υγείας σε ό,τι αφορά τα θεσμικά θέματα για την παγίωση της καινούριας σύμβασης που θα διέπει όλο το πλέγμα των σχέσεων Πολιτείας και ΕΕΣ».

Σε τι θα μεταφραστεί αυτή η ταύτιση, θα το δούμε στο μέλλον, όταν θα γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο της καινούριας σύμβασης. Αλλωστε, απ' τη σύμβαση κράτους - ΕΕΣ θα εξαρτηθεί και η μορφή της τελικής συμφωνίας μεταξύ «Υγεία» - ΕΕΣ για την ανέγερση και λειτουργία μαιευτικής κλινικής του «Υγεία» στο οικόπεδο του «Ασκληπιείου» Βούλας. Τα προς επένδυση κεφάλαια παρουσιάστηκαν πολύ μεγάλα και επομένως και το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα συνοδεύεται - όχι λόγω του χαρακτήρα της - και από ωδίνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ