Τετάρτη 7 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Τα γκάλοπ, τα ΜΜΕ και η «κουτάλα»

Μεγάλη η αίσθηση που προκλήθηκε από τα λεγόμενα του κ. Παπανδρέου για τα ελεγχόμενα και χειραγωγούμενα ΜΜΕ. Λάβρος ήταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατά των καναλιών στην ομιλία του την περασμένη Κυριακή. Είναι ένα θέμα, το θέμα της ενημέρωσης του πολίτη, της αξιοπιστίας και της αντικειμενικότητας των ειδήσεων, στο οποίο ο κ. Παπανδρέου θα μας βρει στο πλευρό του. Είναι, μάλιστα, τόσο αποφασισμένος που θα το δείτε: άμα τον τσαντίσουν λίγο ακόμα τα κανάλια, ο κ. Παπανδρέου είναι έτοιμος να τα καταγείλει και για τότε, προεκλογικά, που μετέδιδαν (επί ώρες και μέρες!) στα δελτία τους ως... μέγιστη είδηση, ότι ο κ. Παπανδρέου είχε βγει στην πόρτα του σπιτιού και μοίραζε... κουραμπιέδες!

*

Αλλά, τότε, τα κανάλια ήταν «καλά»... Οπως «καλές» θα πρέπει να ήταν και κείνες οι δημοσκοπήσεις που δυο και τρεις φορές τη βδομάδα μας είχαν φλομώσει με τον «καταλληλότερο» Σημίτη (και μετά με τον «καταλληλότερο Γιώργο»). Τον θυμάστε τον «καταλληλότερο» Σημίτη (και τον «καταλληλότερο Γιώργο»;). Ε, όσο «καταλληλότεροι» ήταν ο Σημίτης και ο Γιώργος, τόσο αξιόπιστες ήταν και οι δημοσκοπήσεις που μας τους έδειχναν «καταλληλότερους»...

*

Αυτά γίνονταν την εποχή που την «κουτάλα» την κρατούσε το ΠΑΣΟΚ.

Αλλά τότε ο κ. Παπανδρέου (σ.σ.: προφανώς λόγω «καταλληλότητας»...) δεν είχε πάρει μυρωδιά από όλα αυτά. Το πράγμα άρχισε να του «μυρίζει» πολύ όψιμα, και μόνο τώρα που άλλαξε χέρια η «κουτάλα» (και μαζί - όπως συνηθίζεται στη «δημοκρατία» των ΜΜΕ - άλλαξε και ο «καταλληλότερος»...).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ