Τετάρτη 7 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

«ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ»: «Ο πρωθυπουργός μιλάει με τη βεβαιότητα ότι ο νόμος - πλαίσιο θα ψηφιστεί. Μια βεβαιότητα που πηγάζει από την κυβερνητική πλειοψηφία. Ομως, οποιοσδήποτε νόμος ψηφίστηκε από τις εκάστοτε πλειοψηφίες και είχε απέναντί του τους ενδιαφερόμενους, απέτυχε στην εφαρμογή του» (ο Γιάννης Παντελάκης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ: «Από ψιλό κόσκινο που θα αποτελείται από 300 κριτήρια αξιολόγησης θα περνούν καθηγητές και φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η άμεση δρομολόγηση της αξιολόγησης αναμένεται ότι θα πυροδοτήσει την επόμενη και κατά πάσα πιθανότητα σφοδρότερη φάση της σύγκρουσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και το μέτωπο που έχουν συμπήξει η ΠΟΣΔΕΠ με τις αριστερές παρατάξεις» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΤΖΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ: «"Κενό ελέγχου" στη διαχείριση των αποθεματικών των Ταμείων διαπιστώνει η Τράπεζα της Ελλάδος αλλά παραδέχεται ότι το πρόβλημα αυτό δεν πρόκειται να επιλυθεί ούτε με το νέο προτεινόμενο καθεστώς. Το πρόβλημα υπήρχε και θα υπάρχει (...) Και με το νέο καθεστώς δε θα υπάρχει δυνατότητα πρόληψης ανάλογων φαινομένων, καθώς η επιτροπή θα ελέγχει την επένδυση αφού θα έχει πραγματοποιηθεί και όχι προηγουμένως» (το ρεπορτάζ για τα αποθεματικά των Ταμείων στο «ΒΗΜΑ»).

ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ: «Την περασμένη εβδομάδα πολλοί είπαν τον Αλ Γκορ υποκριτή όταν αποκαλύφθηκε ότι ξοδεύει 24.000 ευρώ τον χρόνο για τη θέρμανση του σπιτιού του - 20 φορές παραπάνω από όσα ξοδεύει ένα μέσο αμερικανικό νοικοκυριό. Αλλωστε όταν ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν εφάρμοσε τίποτα από όσα κηρύσσει σήμερα» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ