Παρασκευή 30 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Ανυπακοή στη «νομιμότητα» της καταστολής

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την υπογραφή συμφωνίας από την κυβέρνηση για το σύστημα C4i, σημειώνεται:

«Η υπογραφή της συμφωνίας για το σύστημα C4i από την κυβέρνηση της ΝΔ, με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη, που είχε παραγγείλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σηματοδοτεί την πρόθεσή της να θέσει σε λειτουργία το σύστημα των χαφιεδοκαμερών.

Το σύστημα αυτό δεν τοποθετείται για την ασφάλεια, αλλά για το αλυσόδεμα του λαού.

Το C4i αποτελεί ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής, με πληθώρα επίγειων και εναέριων μέσων παρακολούθησης. Πρόκειται για εργαλείο που προστίθεται στο μηχανισμό που χρησιμοποιείται για την τρομοκράτηση του λαού και την καταστολή του λαϊκού κινήματος. Εντάσσεται σε ένα σύνολο μέτρων, που όλο και πιο εντατικά προωθούνται με τις αποφάσεις της ΕΕ ενάντια στους λαϊκούς αγώνες για τη δημιουργία του περιβόητου "Χώρου Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης".

Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί αυτό το νέο αλυσόδεμα. Ανυπακοή στη "νομιμότητα" της καταστολής, των άδικων και αντιλαϊκών νόμων. Κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ