Τρίτη 17 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Στρατηγική σύμπλευση με την κυβέρνηση

Εξαντλώντας όλη την αντοπιλιτευτική ...κριτική του στην όξυνση της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των αποθεματικών των Ταμείων, σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ - αποδεικνύοντας τη στρατηγική του σύμπλευση με τη ΝΔ - απέφυγε να σχολιάσει τα πλουσιοπάροχα κίνητρα και τις νέες φοροαπαλλαγές που πρόσφερε χτες ο πρωθυπουργός στο μεγάλο κεφάλαιο.

Την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Ευθυμίου κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον Κ. Καραμανλή για «επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου με τη λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων», δε στάθηκε το ίδιο... επικριτικός απέναντι στις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για συνέχιση των αντιδραστικών «μεταρρυθμίσεων».

Το ΠΑΣΟΚ σκόπιμα έχει επιλέξει η δικομματική «κόντρα» να κινηθεί στο πεδίο της «διαφάνειας», αφού η πλήρης ταύτισή του με την πολιτική της κυβέρνησης δεν του αφήνει «ζωτικό χώρο» αντιπολίτευσης. Επικαλούμενος χτεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», σύμφωνα με το οποίο το ΤΑΠ - ΟΤΕ αγόρασε ομόλογο 25 εκατ. ευρώ και ζημιώθηκε ήδη κατά 5 εκατ. ευρώ, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτά τα στοιχεία «γελοιοποιούν τη θέση της κυβέρνησης ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο στο ΤΕΑΔΥ».

Να κληθούν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής «για να δώσουν εξηγήσεις, εκπρόσωποι των διοικήσεων 13 ασφαλιστικών ταμείων, ζήτησαν 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ