Πέμπτη 3 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2007
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Εκλογές από τις 5 έως και τις 7 Μάη πραγματοποιεί το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής (Γ΄ Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνη, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας), καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά για να δυναμώσουν το σωματείο.

ΔΡΑΜΑ: Επίκαιρη Ερώτηση για τους εργαζόμενους της «Μακεδονικής Βιομηχανίας Μετάλλου ΑΕ» στη Δράμα, που παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και δε γνωρίζουν τι θα γίνει με το εργοστάσιο, κατέθεσε ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης. Η εταιρεία ανήκει σε Ιταλούς επιχειρηματίες. Επιδοτήθηκε με 3.863.618 ευρώ για επενδύσεις με την υποχρέωση δημιουργίας 78 θέσεων εργασίας, που όχι μόνο δεν υλοποίησε, αλλά αδιαφορεί για τη λειτουργία του εργοστασίου και την πληρωμή των 18 εργαζομένων. Εκτός από την αποπληρωμή των εργαζομένων, ο βουλευτής του ΚΚΕ ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς και την επιστροφή των επιδοτήσεων από τους Ιταλούς επιχειρηματίες.

ΑμεΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με το σύνθημα «Αγωνίσου τώρα για τη ζωή και τα δικαιώματά που σου αφαιρούν», η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκδήλωση για τα ΑμεΑ που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων. Παρόλο που το προεδρείο της συγκέντρωσης αρνήθηκε στον εκπρόσωπο της γραμματείας της ΣΕΑΑΝ να αναπτύξει τις θέσεις σχετικά με τα ζητήματα και τις ανάγκες των ΑμεΑ, το κείμενο με τις θέσεις της Συντονιστικής μοιράστηκε πλατιά στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ενημερώνοντας για την υποβάθμιση των όποιων δημόσιων υπηρεσιών Πρόνοιας έχουν απομείνει, την ολόπλευρη στήριξη των ιδιωτών από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού και τα αιτήματα των αναπήρων που συσπειρώνονται στη ΣΕΑΑΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ