Σάββατο 26 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Προ παντός μη θιγεί το τζογάρισμα

Για «ομολογία της απάτης και άτεχνη προσπάθεια συγκάλυψης», έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κίνηση της «JP Morgan» και της «North Asset» να επαναγοράσουν το ομόλογο.

Με δηλώσεις της, η υπεύθυνη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Β. Παπανδρέου και χωρίς φυσικά να θίξει την πολιτική του τζογαρίσματος των αποθεματικών ανέφερε ότι «πρέπει να επιστραφούν όλα τα χρήματα από όλα τα ομόλογα στα Ταμεία», αναφερόμενη φυσικά μόνο στην κλοπή των τελευταίων τριών χρόνων, ενώ την ίδια στιγμή πρόσθεσε ότι «αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για κουκούλωμα τόσο των ποινικών ευθυνών των εμπλεκομένων εταιρειών, όσο και των τεράστιων πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης». Η Β. Παπανδρέου επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ «να κατατεθούν όλες οι συμβάσεις των αμαρτωλών ομολόγων».

Από την πλευρά της η Μ. Δαμανάκη δήλωσε ότι «η επιστροφή των χρημάτων, για την οποία κομπάζει η κυβέρνηση, δεν είναι πλήρης και δεν αφορά όλα τα Ταμεία». Η ίδια δήλωσε ότι «ήρθε η ώρα για διώξεις» και υποστήριξε ότι «οι ποινικές ευθύνες πρέπει να αναδειχτούν και να αποδοθούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ