Σάββατο 9 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο

-- Εκδήλωση με θέμα «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι θέσεις του ΚΚΕ» πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ. η Αιμ. Αγκαβανάκη θα μιλήσει σε συγκέντρωση με το ίδιο θέμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ορμύλια Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα χωριά Σοχός και Ασκός, θα περιοδεύσει κλιμάκιο με επικεφαλής τον Μιχάλη Σπυριδάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ. -- Στις 7 μ.μ., στη Μηχανιώνα και το Αγγελοχώρι θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε συγκέντρωση στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Παλατίνο», στις 9 το βράδυ, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - οι θέσεις του ΚΚΕ μπροστά στην εκλογική μάχη» θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Αγορά της Καλλονής θα περιοδεύσει σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μεσότοπο.

Αύριο Κυριακή

- Σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση γυναικών στη Φλώρινα, αίθουσα «Εν Φλωρίνη», στις 11 το πρωί θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ για τη «Θέση της γυναίκας στην κοινωνία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει» και τις θέσεις του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, η Αιμ. Αγκαβανάκη θα μιλήσει σε εκδήλωση με το ίδιο θέμα.

- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης θα περιοδεύσει στα χωριά Βρισά, Πολιχνίτο και Αγιάσο της Λέσβου.

- Στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση στο Στίβο Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση της ΚΟ Π. Κοκκινιάς στις 12 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Απόμερο» (Χειμάρας και Αχαΐας), με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ