Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Με σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει», το 33ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε ολόκληρη τη χώρα.

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχή πολλών σπουδαστών και φοιτητών η εκδήλωση των Τομεακών Οργανώσεων ΑΕΙ - ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της ΤΟ ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ, Γιάννης Νταγκουνάκης, τονίζοντας την ανάγκη παραπέρα ενδυνάμωσης του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος και των αγώνων του ενάντια στην πολιτική ιδιωτικοποίησης της Παιδείας, της κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

Στην κεντρική ομιλία, ο Μιχάλης Κασαπάκης, στέλεχος του ΚΚΕ, τόνισε την ανάγκη η νεολαία να δώσει δυναμική απάντηση στους δρόμους του αγώνα τόσο στα ζητήματα της Παιδείας όσο και σε όλα όσα αφορούν τη ζωή της συνολικά. Να στείλει ηχηρό μήνυμα αντίστασης και ανυπακοής στις εκλογές, καταδικάζοντας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αλλά και όσους στηρίζουν αυτή την πολιτική. Να ψηφίσει ΚΚΕ, δίνοντας δύναμη στους αγώνες που έρχονται.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία - αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και ρεμπέτικο γλέντι.

Για σήμερα, Τρίτη, προγραμματίζεται εκδήλωση:

-- Στο ΤΕΙ Χαλκίδας, αφιέρωμα στα 40 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα. Στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα ψυχαγωγίας στην Εστία, βιντεοπροβολή και συζήτηση με τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Στις 8 μ.μ., στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, προβολή της ταινίας «Viva Cuba».

Πολλές εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και για τις επόμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ