Παρασκευή 15 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατέθεσε ο Παπαδόπουλος

...για την υπόθεση των ομολόγων

Το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που πέρασε χθες την πόρτα του εισαγγελέα Αντώνη Λιόγα, προκειμένου να καταθέσει με την ιδιότητα του ύποπτου για την υπόθεση των ομολόγων, ο πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιος Παπαδόπουλος, εισερχόμενος, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει ελεύθερα τη δουλιά της».

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε αρμοδιότητα άσκησης πολιτικής στα Ταμεία, ενώ παράλληλα διέψευσε τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΑΔΥ Αγάπιο Σημαιοφορίδη και τη γενική διευθύντρια Παναγιώτα Καραδήμα ότι το Σεπτέμβρη του 2006 επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον πρώτο για να του πει να τραβήξει το αυτί της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή» για τις συναλλαγές του Αυγούστου. Πρόσθεσε ότι υπάρχουν τραγικές αντιφάσεις στις καταθέσεις των Αγ. Σημαιοφορίδη και Π. Καραδήμα, σημειώνοντας ότι στοχοποιείται εξαιτίας της υπερασπιστικής γραμμής που έχουν κάποιοι στην υπόθεση, προκειμένου να επιρρίψουν αλλού τις ευθύνες τους.

Νωρίτερα είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ο εκπρόσωπος της JP Morgan, Χάρις Αδαμόπουλος, ενώ από τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη έχει κληθεί να καταθέσει ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης της «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ