Πέμπτη 26 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και δάνεια για παντρειά...

Για όλα έχουν λύση οι αγορές. Ακόμα και για τα νέα ζευγάρια που δυσκολεύονται, λόγω οικονομικής στενότητας, να προσέλθουν εις γάμου κοινωνίαν. Διαβάστε και θαυμάστε!

Με χτεσινό δελτίο Τύπου η «ATEbank» - η άλλοτε τράπεζα των αγροτών - μας πληροφορεί ότι με το νέο «Γαμήλιο Πρόγραμμα» καλύπτει όλες τις ανάγκες των νέων ζευγαριών στο ξεκίνημα της ζωής τους... Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που σκέπτονται τα νέα ζευγάρια.

Ετσι, στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: Καταθετικός λογαριασμός με δυνατότητα υπεραναλήψεων, ανοιχτό προσωπικό δάνειο έως 15.000 ευρώ για την κάλυψη βασικών εξόδων του γάμου, του γαμήλιου ταξιδιού και οποιασδήποτε άλλης ανάγκης... Προσφέρονται επίσης στεγαστικά δάνεια και φυσικά πιστωτικές κάρτες.

Δαιμόνιο σύστημα ο καπιταλισμός. Με τις «ελαστικές» πολιτικές τους φέρνουν σε κατάσταση απόγνωσης τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι παντού βλέπουν σηκωμένους τοίχους και αδιέξοδα. Το γκρίζο και θολό όμως αυτό τοπίο για ορισμένους προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας αγοράς... Την κατάσταση απόγνωσης επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν οι κεφαλαιοκράτες του χρήματος, οι τραπεζίτες, και προσφέρουν δάνεια υποθηκεύοντας τη ζωή των ανθρώπων. Πραγματικά δαιμόνιο σύστημα ο καπιταλισμός. Ομως, πολύ αδηφάγο και λαίμαργο. Δεν μπορεί να συγκρατηθεί με τίποτα. Και αυτό τελικά θα τον φάει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ