Πέμπτη 26 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Συνεχίζεται το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε κάθε γωνιά της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!».

Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Αύριο, Παρασκευή, στην πλατεία Ανδρούτσου της Πρέβεζας, θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ της ΚΝΕ με θέμα « Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. ΚΚΕ ισχυρό για τη ζωή που μας αξίζει». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα προβληθεί DVD για τα πολεμικά παιχνίδια, αφιέρωμα στον Τσε Γκεβάρα και θα πραγματοποιηθεί συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης.

-- Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει, σήμερα, προφεστιβαλική εκδήλωση, στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας, στις 8:30 το βράδυ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Διήμερες εκδηλώσεις για αύριο, Παρασκευή και μεθαύριο, Σάββατο, διοργανώνει το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ στη Χαλκίδα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ, στο θέατρο Κωτσόπουλου (Καστράκι). Η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους μαθητές με προβολές βίντεο και συναυλία, η δεύτερη θα είναι αφιερωμένη στους νέους εργαζόμενους με ομιλητές τον Αντώνη Κούκουρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και την Κατερίνα Δαμάκη, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.

-- Αύριο, Παρασκευή, προφεστιβαλική εκδήλωση πραγματοποιεί, στον κόμβο της ΒΙΠΕ στα Γιάννενα, η ΟΒ Εργοστασίων της ΚΝΕ με θέμα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους, ΚΚΕ ισχυρό για τη ζωή που μας αξίζει».

-- Εκδήλωση στο Καινούργιο Αγρινίου, με θέμα «Οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, είναι δικαίωμα», με ομιλητή τον Βασίλη Δήμα, μέλος του ΝΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ, θα γίνει αύριο.

-- Προφεστιβαλική εκδήλωση για τις νέες γυναίκες θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, αύριο, έξω από το «Hondos Center» με προβολή DVD και συζήτηση.

-- Συζήτηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα διοργανώνει η ΚΝΕ, μεθαύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην κατασκήνωση του ΑΠΘ στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Ομιλητές θα είναι ο Γιάννης Ζιώγας, νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Χιόνης, ΚΣ ΚΝΕ και ο Παναγιώτης Κ., ο 19χρονος φοιτητής που είχε συλληφθεί και φυλακιστεί με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε επεισόδια έξω από το ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ