Σάββατο 11 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
  • H NE Λακωνίας του ΚΚΕ και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Λακωνίας διοργανώνουν εκδήλωση -συνεστίαση, σήμερα Σάββατο στις 8μ.μ., στη Σκάλα Λακωνίας, στο κέντρο Πολυτάκου. Καλούνται όλοι οι Αντιστασιακοί και φίλοι της Αντίστασης και του ΚΚΕ να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Είσοδος στο κέντρο με κάρτες.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ και το Παράρτημα Καλαμάτας του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ συμμετέχουν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στη Σαϊδόνα της Μεσσηνιακής Μάνης στο χώρο του μνημείου, αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί που διοργανώνουν το τοπικό Συμβούλιο της Σαϊδόνας και ο Σύλλογος των απανταχού Σαϊδονιτών. Λεωφορείο για την εκδήλωση θα αναχωρήσει από το Δημοτικό Αναψυκτήριο Καλαμάτας (πίσω από το Δημαρχείο) στις 8.30 το πρωί της Κυριακής.
  • H ΚΟ Καλαβρύτων του ΚΚΕ, η ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τοπικού Διαμερίσματος Ανω Λουσών «Τα Σουδενά», διοργανώνουν, αύριο Κυριακή ώρα 11.30 π.μ., στα Ανω Σουδενά(Ανω Λουσοί) Καλαβρύτων εκδήλωση τιμής στη μνήμη των Πεσόντων Αγωνιστών της ΕΑ και του ΔΣΕ που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους κατακτητές, για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ