Σάββατο 11 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ σε βάρος του λαού

ΚΚΕ: Οι παραλίες ανήκουν στο λαό, η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές είναι δικαίωμα. Παράνομη είναι η κατοχή και η εκμετάλλευσή τους από επιχειρηματίες. Παράνομη είναι η πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εκχωρεί και ευνοεί την εμπορευματοποίησή τους

  • Οι βιαιοπραγίες των μπράβων των επιχειρηματιών σε βάρος των λουομένων στην παραλία του Ελληνικού χτες, πρέπει να καταδικαστούν απ' όλο το λαό. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.
  • Ο «Ρ», σήμερα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας την προκλητική και κυνική θέση της Κομισιόν: «Δε συνεπάγεται ότι η κάθε παραλία ή το σύνολο της ακτογραμμής πρέπει να είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό»!
  • Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κινούμενοι σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο που θέτει η ΕΕ - το οποίο άλλωστε συναποφάσισαν και συνδιαμόρφωσαν στα αρμόδια όργανα των Βρυξελλών - ψήφισαν μια σειρά από νόμους που παραχωρούν τεράστιες εκτάσεις των ακτογραμμών στα ιδιωτικά συμφέροντα.
  • Συνυπεύθυνος, όμως, είναι και ο ΣΥΝ, ο οποίος με το ένα χέρι μοιράζει φυλλάδια για «ελεύθερες παραλίες» και από την άλλη, στα αρμόδια όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ), συμφώνησε με το ξεπούλημα.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ