Σάββατο 11 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δικαίωμα των εργαζόμενων οι διακοπές

Από τη χτεσινή εξόρμηση των κομμουνιστών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Motion Team

Από τη χτεσινή εξόρμηση των κομμουνιστών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Πανεξόρμηση στους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης που χτες αναχώρησαν οδικώς προς τη Χαλκιδική αλλά και σε νησιωτικούς προορισμούς με πλοία που έφυγαν από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα δεκάδες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κόμματος για τις διακοπές και συζήτησαν με τους ναυτεργάτες μέσα στα πλοία. Ξεκαθάρισαν ότι για το ΚΚΕ, οι διακοπές είναι αναφαίρετο δικαίωμα της λαϊκής οικογένειας και πρέπει να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Οι ναυτεργάτες υποδέχτηκαν το κλιμάκιο του ΚΚΕ με ιδιαίτερη θέρμη, και αναγνώρισαν πως το Κόμμα αποτελεί το σταθερό και συνεπή συμπαραστάτη τους στους αγώνες τους ενάντια στην επίθεση που δέχονται από το εφοπλιστικό κεφάλαιο και την αντεργατική πολιτική ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους με την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές να τιμωρήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που υλοποιούν χέρι, χέρι την πολιτική η οποία στο όνομα της «ανάπτυξης» και της «ανταγωνιστικότητας», τσακίζει τα δικαιώματά τους στη σταθερή και μόνιμη δουλιά, στην ασφάλιση, στη δημόσια, δωρεάν και σύγχρονη Υγεία και Παιδεία. Την πολιτική που ιδιωτικοποιεί και εμπορευματοποιεί τις παραλίες, απελευθερώνει τα ναύλα, χαρίζει νέα προνόμια στο τουριστικό κεφάλαιο.

Κάλεσαν το λαό να ενισχύσει και εκλογικά το ΚΚΕ. Με την ψήφο του να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα και από καλύτερους όρους να παλέψει για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής λαϊκής οικογένειας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ