Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Προχωρούν οι προσυνεδριακές διαδικασίες

Με την ομιλία του προέδρου του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλα ξεκινούν αύριο Κυριακή στις 10.00 π.μ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΔΗΚΚΙ.

Οπως είναι ήδη γνωστό, το ΔΗΚΚΙ βρίσκεται σε προσυνεδριακές διαδικασίες, αφού στις αρχές Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο τακτικό συνέδριο του κόμματος. Σ' αυτό το σημείο αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στις 8 και 9 Ιουλίου το ΔΗΚΚΙ πραγματοποίησε πανελλήνια οργανωτική συνδιάσκεψη, με τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος, η οποία και αποτέλεσε την απαρχή των προσυνεδριακών του διαδικασιών.

Εξάλλου με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΔΗΚΚΙ σχετικά με τις δηλώσεις της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της διαπλοκής αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ υποκρίνονται και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό όταν αλληλοκατηγορούνται για τη διαπλοκή και τα διαπλεκόμενα και όταν εμφανίζονται ως πολέμιοί τους». Γιατί ο νεοφιλελευθερισμός, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, και η ασυδοσία της αγοράς που στηρίζουν και προωθούν τα δυο αυτά κόμματα, παράγει και αντιπαράγει τη διαπλοκή, τη διαφθορά και την παρακμή.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κατά συνέπεια, καταλήγει το ΔΗΚΚΙ στην ανακοίνωσή του, «δεν πείθουν κανέναν για το όψιμο ενδιαφέρον τους κατά της διαπλοκής, αφού τα κόμματα αυτά αναγόρευσαν την οικονομική εξουσία και τα ΜΜΕ σε κυριάρχους του πολιτικού παιχνιδιού στη χώρα μας και δέχτηκαν να παίξουν το διαχειριστή και το θλιβερό υπάλληλο των μεγαλοεκδοτικών και των οικονομικών συμφερόντων, δυναμιτίζοντας τη δημοκρατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ